Varme


Varme, central- og fjernvarme
Nyt varmesystem? – Der findes mange løsningsmuligheder og uanset størrelse er det hver gang en betydelig investering, som kræver den bedste rådgivning og kvalitet i udførelse.

Haugaard og Omegnens VVS A/S tilbyder installation af alle former for naturgas-, solvarme og fjernvarmeanlæg uanset om det er til opvarmning af enkelte rum, udestuer, lejligheder, villaer og over til større virksomhedskomplekser og/eller ejendomme.

Vi har betydelig erfaring med konvertering fra oliefyr/damp til fjernvarme eller naturgas. Alt udføres efter gældende garantiordninger og med tryghed for optimal og økonomisk drift.

Haugaard og Omegnens VVS A/S kan i denne type opgaver optræde både som rådgiver på ingeniørprojekt og/eller som udførende. Udover projekteringen sørger vi naturligvis for alle relevante beregninger, ansøgninger, godkendelser, myndighedsbehandlinger mv. Større anlægsopgaver afsluttes med udarbejdelse af driftsmanualer og kvalitetssikring.

Ønsker De at blive kontaktet for uforbindende tilbud, kan De sende en e-mail til ho@haugaardvvs.dk eller ringe på telefon 3616 1177.

Samarbejdspartner GASTECH:

Gastech