Badeværelse


Nyt badeværelse – Fra tegning til færdigt projekt

At få nyt badeværelse kan være en stor og kostbar beslutning. Det er derfor vigtigt at planlægge moderniseringen af et badeværelse rigtigt, så funktion og design går hånd i hånd med økonomi og kundens egne ideer om hvad der passer familien bedst.

Haugaard og Omegnens VVS A/S har gennem årene samarbejdet med mange glade familier om indretningen af et af hjemmets vigtigste rum. Vi har udviklet en samarbejdsmodel, som gør det til en tryg og god oplevelse at få planlagt og etableret det nye badeværelse:

Fase 1
Gratis besigtigelsesmøde i hjemmet – på et tidspunkt der passer kunden

Fase 2
Haugaard og Omegnens VVS A/S fremlægger indretningsforslag og tegninger i farver. Dertil et komplet tilbud indeholdende materialer og udførelse.

Fase 3
Fastlæggelse af byggeøkonomi og forløb/tidsplan.

Fase 4
Indhentelse af byggetilladelse og diverse papirarbejde.

Fase 5
Komplet udførelse af vort faste erfarne håndværkerteam.

Fase 6
Stram styring af byggeproces, tidsplan og økonomi.

Fase 7
Overdragelse.

Fase 1 og 2 er gratis og uden forbindende for kunden. Først i fase 3 skal der indgåes en bindende aftale. Den baseres efter ønske på fast tilbud eller efter regning. Haugaard og Omegnens VVS A/S er tilknyttet garantiordning.

Kort sagt, vi løser Deres badeværelsesmodernisering fra start til slut. Vi anvender kun de bedste materialer og samarbejder med velanskrevne fagentreprenører.

Ønsker De at blive kontaktet for uforpligtende tilbud/besøg, kan du sende en e-mail til ho@haugaardvvs.dk eller ringe på telefon 3616 1177